Svømming for alle

Successful-Easter-camp-2

Vellykka Påskeleir

Påskeleiren på Støren var svært vellykka. Overnatting var på klasserom i skole som er forbundet med Støren kulturhus, som igjen ligger vegg i vegg med Størenhallen og Støren svømmehall. Måltider ble tilberedt og inntatt på skolekjøkkenet, der det er godt med spiseplasser. Kinoen i kulturhuset ble også benyttet. Det samme gjelder Størenhallen og selvsagt svømmehallen.

12 svømmere var med på leiren, og i løpet av 4 døgn, fra lørdag til onsdag, fikk de være med på 8 treninger, til sammen ca. 12 timer svømmetrening. Dette er første treningsleiren av denne typen i klubbens historie, og det er imponerende at svømmerne klarte å gjennomføre i så fin stil, uten forfall på ei eneste økt! Det var bare glade ansikter å se, og det var tydelig at dette syntes de var gøy.

Svømmerne våre ble enda bedre kjent med hverandre på leiren, og de hadde det morsomt sammen også utenom treningene. Ved avreise var spørsmålet fra en av de yngste guttene: «Hvor lenge er det til neste leir?»

Vi retter en varm takk til flinke trenere og snille og greie voksne som tok på seg ansvaret for barna, og dermed gjorde det mulig å gjennomføre treningsleiren!

Share this post