Svømming for alle

Vårmønstring i Husebybadet

13 rekrutter fra Kattem SK var påmeldt i rekruttstevnet under årets Vårmønstring. Det er flott at så mange av våre yngste svømmere deltar i rekruttstevner. Det viser at rekrutteringa til klubben er god. Rekruttene viste at de kan sine ting, og flere av dem er nok snart modne for å delta i approbert stevne. Med så mange rekrutter klarte vi å stille med tre stafettlag. Både individuelle starter og stafettene gikk greit.

21 juniorer og 4 seniorer fra masters-gruppa deltok i det approberte stevnet. Med seniorer med på laget kunne vi konkurrere både i de yngste og i de eldste klassene, så klubben fikk vist seg godt fram under stevnet. Til sammen ble det 12 førsteplasser (Gleb, Tymofii, Elise (2), Suna (2), Kristina (2), Johanne, Emmelin og Bjørnar). Videre ble det 14 andreplasser og 3 tredjeplasser. Det vil si at vi satte et visst preg på stevnet. En litt overraskende sølvmedalje ble det på seniorlaget vårt på mix-stafetten, som besto av to masterssvømmere (Bjørnar og Geir) sammen med Cornelia og Suna.

Klubbrekorder ble det også: Suna (50m fri junior og 50m bryst), Cornelia (200m fri), Bjørnar (50m fri og 50m butterfly) og Elise (50m fri og 50m butterfly).

Som ventet ble det ellers satt mengdevis av personlige rekorder, etter at vi har vært i et godt driv gjennom hele vinteren og våren. Takk for innsatsen, både utøvere og trenere!

Glade «seniordamer» med sølvmedalje

Share this post