Svømming for alle

Trøndersvøm 2024

12 svømmere fra Kattem SK hadde meldt seg på til Trøndersvøm. Dette er et stort nasjonalt stevne som er åpent for internasjonal deltakelse, og blant de største stevnene som blir arrangert i Norge. Her fikk svømmerne våre virkelig kjenne på nivået! Resultatlistene viser likevel at svømmerne våre har tatt store steg de siste månedene og henger bra med i sine klasser.

Til sammen tok klubben vår én førsteplass, én andreplass og fire tredjeplasser; av Emmelin (første og tredjeplass) og Michaela (én andre- og tre tredjeplasser). Dessuten kom svømmerne på til sammen 14 premieplasser (var blant den beste tredjedelen i sin klasse), og det ble satt 15 nye klubbrekorder!

Olav gjennomførte et flott stevne og satte ikke mindre enn 7 klubbrekorder (50m fri, 50m rygg, 50m bf., 100m rygg, 100m bf., 200m rygg og 200m medley)! Suna (50m fri og 100m fri) og Teja (50m bf og 100m medley) tok to rekorder hver, og Skage (100m fri) og Cornelia (100m bf.) tok hver sin.

Vi har svømmere som går i bresjen, og vi har en stor flokk unge svømmere som kommer etter og viser fine takter. Og vi har et trenerteam som evner å skape utvikling og lede svømmerne til gode resultater.

Gratulerer til svømmere og trenere! Dette blir morsomt for oss alle sammen!

Share this post