Svømming for alle

Sommerstevnet i Pirbadet

Svømmere og trener

God deltakelse fra Kattem, som hadde 20 påmeldte til stevnet.

Kattem SK hadde flere svømmere som var debutanter i approbert stevne, så det var spennende å se hvordan de ville klare seg. Det viste seg at debutantene våre klarte seg fint, godt ledet av trener Viktoria med hjelp av foreldre. Ministevner og rekruttstevner har gitt stevneerfaring. Vi merker savnet av gutter som har sluttet, og er midlertidig svekket på guttesida. Men nå har vi heldigvis nye gutter på gang! Foreløpig er det likevel jentene som leder an på stafettene med 4. og 5.-plass for våre to lag på 4x50m medley (av10 lag). De to guttelagene våre hadde en spennende intern fight som endte med 11.-plass for førstelaget (av 16), og dessverre disk for andrelaget. På mix-stafetten ble begge våre to lag disket. Likevel: det var sterkt av klubben vår å kunne stille med til sammen 6 stafettlag i stevnet!

Svømmerne våre satte 3 nye klubbrekorder: jentene (Kristina, Suna, Emmelin og Cornelia) satte stafettrekord på 4x50m medley, Emmelin satte ny klubbrekord på 200m rygg, og Alisa satte ny klubbrekord på 200m bryst. Alisa har ikke vært med så lenge i klubben vår, men har trent godt over tid, og allerede er hun på rekordlista! Det er mange av svømmerne våre som har trent godt, og det ble satt mange sterke personlige rekorder i stevnet.

Plasseringsmessig ble det 9 førsteplasser (Alisa (2), Johanne (2), Roald, Gleb, Ruzgar, Kristina og Michaela), 11 andreplasser og 10 tredjeplasser. Derav var det 18 premieplasser (beste tredjedel). Våre 9- og 10-åringer ble ikke rangert, men vi så at de svømte fort.

Alle resultater: Resultatlister (medley.no)

Nå gjelder det å fortsette å trene bra på treningene fram til sommeren og prøve å holde på formen best mulig gjennom sommeren ved aktiviteter og egentrening. Vi vil også prøve å få til noen fellestreninger.

Ung deltaker fra Kattem SK

Share this post