Svømming for alle

Påskeleir

Deltakerne fra Kattem og Vestbyen.                                                  Treneren må i vannet.

I år var Kattem SK og Vestbyen IL sammen på påskeleir på Støren i fra lørdag til onsdag før skjærtorsdag. Det var lagt opp til 2 timer svømmetrening lørdag og onsdag og 4 timer svømmetrening og ½ time tørrtrening de andre dagene. A- B- og C-gruppa vår hadde tilbud om å delta på leiren. 13 svømmere i klubben vår deltok.

Å få trene sammen med Vestbyen virket motiverende på våre svømmere. Det er positivt å ha med eldre motiverte svømmere som viser de yngre hvordan treningene skal gjennomføres. Hyggelig var det også å bli bedre kjent med dem som våre svømmere trener sammen med i Husebybadet til vanlig.

Svømmerne våre viste fin innsats og god utholdenhet på leiren, og de så også ut til å ha hygge seg utenom treningstidene.

Støren har vist seg å fungere svært godt som sted å arrangere påskeleir. Det er ikke så langt dit, vi låner skolekjøkken, sover på klasserom og går innendørs gjennom anlegget til svømmehallen. Det er kino i bygget, og en dag fikk deltakerne være med på kinoforestilling. Takk til foreldre som stilte opp for egne og andres barn, og takk til trenerne for gode opplegg og treninger!

Vi håper alle hadde gode opplevelser på leiren, og at også fortsettelsen av påskeferien ble fin!

Share this post