Alle kan svømme

Om Kattem IL Svømming

Om Kattem IL Svømming

 

Kattem IL Svømming ble opprettet av Øystein Gaasvik og Tone Jensen i 2016. Det var ca. 2 sesonger etter at Øystein og Tone startet opp firmaet SvømmePartner, som tilbyr svømmeopplæring for barn.

Flere barn som hadde gjennomført kursprogrammet ønsket å fortsette med svømming og trene aktivt. Kattem IL, som er et lokalt idrettslag på Heimdal, var en ypperlig klubb å opprette svømmegruppe i.  Kattem IL er et lokalt idrettslag med gode verdier som rekrutterer medlemmer fra bydelen Kattem/Heimdal. Det er naturlig at svømmeavdelinga også vil rekruttere fra Saupstad-området. Dette er et område der svømmeferdighetene blant de unge er svært varierende. Det blir svømmeavdelinga sin oppgave å bidra til at svømmeferdighetene blir bedre blant barn og unge i bydelen. På årsmøtet i Kattem IL Allianse i 2016 ble det vedtatt at klubben ønsket ei svømmeavdeling velkommen. De andre aktive svømmeklubbene i Trondheim er omtrent 100 år, så det er en liten idrettshistorisk begivenhet i Trondheim at det kommer en ny svømmeklubb på banen.

Fra nyttår 2017 har Kattem IL Svømming arrangert svømmekurs i Husebybadet. Det er også satt i gang treningsgruppe samme sted. Fra høsten samme år ble kursvirksomheten utvidet til Byåsen skolebasseng og Charlottenlund skolebasseng, og fra høsten 2018 også i Klæbu svømmehall. Vi har dyktige og erfarne instruktører. Kursene har derfor slått godt an og er svært populære. Vi håper derfor på fortsatt god rekruttering til treningsgruppa framover.

Kattem IL Svømming, skal være en klubb for alle. Vårt motto er «flest mulig – lengst mulig».
Ønsker du å bidra i svømmegruppa?
Ta gjerne kontakt med oss: styret@kattemsvomming.no

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email