Svømming for alle

NTNUI-Sprinten: klubbrekorder, masterssvømmere og nye Kattem-juniorer

NTNUI-sprinten ble arrangert i Husebybadet for første gang i år. Det er hyggelig for oss å kunne delta i stevner på vår egen hjemmebane. Olav viste at han er i fin utvikling og satte nye klubbrekorder i stevnet (50m fri, 100m fri og 100m medley). Nye klubbrekorder ble også satt av de nyankomne masterssvømmerne Roger og Geir. Deres rekorder blir lagt til som seniorrekorder i klubbrekordskjemaet.

Det er hyggelig å se seniorsvømmere i bassenget, og det er en berikelse for klubben vår at vi har slike svømmere med hos oss. Neste år er det masters-NM i Pirbadet.

Flere av våre yngste svømmere deltok i approbert stevne for første gang: Inge, Konrad, Emeric, Ruzgar, Sigrid, Sissel og Kaja; mens Nora og Michaela allerede er blitt rutinerte juniorsvømmere. De nye gjennomførte et flott stevne, sammen med dem som hadde flere stevner bak seg.

Den største utfordringa for svømmerne våre under stevnet var trolig «kilomedleyen», en stafett der 5 svømmere til sammen svømmer 1000m medley, altså 200m hver. Vi stilte med to lag. Selv om lagene våre ble disket sammen med alle andre lag i samme heat, var det en seier i seg selv at de unge svømmerne klarte å gjennomføre. Neste gang går det enda bedre!

Svømmerne våre kom på 12 førsteplasser, 3 andreplasser og 3 tredjeplasser. Det utgjorde til sammen 11 premieplasser (premie til beste tredjedel). Hele 15 Kattem-svømmere til start var også ny rekord.

Foran Sprinten gikk NTNUI-Rekrutten, der Kattem SK stilte med 11 svømmere, både helt ferske, og noen mer rutinerte. Alle fikk vist at de kan sakene sine bra, og det var mange fornøyde fjes å se etter målgang.

Takk til trenere og foreldre som hjalp utøverne våre gjennom stevnet!

Adresse til resultatliste: https://livetiming.medley.no/resultater.aspx?stevnenr=4888

Share this post