Svømming for alle

Nissesvøm og Julelauget

Rekrutter med deltakerpremie.

5 rekrutter og 18 juniorer fra Kattem SK var meldt på til Nissesvøm og Julelauget i år.

Rekruttene deltok på lørdag, og da fikk svømmerne våre prøve seg sammen med rekrutter fra mange klubber i Midt-Norge. De ferske utøverne våre taklet utfordringene, og alt gikk fint. Takk til flinke svømmeforeldre som ordnet opp i stevnet!

Senior-/juniorstevnet gikk over to dager, med deltakelse fra Rana i nord, Hamar i sør og Kristiansund og Sunndal i vest. Det er inspirerende å komme sammen med så mange klubber, og framgangen hos svømmerne våre fortsetter med mange personlige rekorder i stevnet. Nye klubbrekorder ble det også: Suna (50m butterfly, 400m fri), Emmelin (200m medley) og Olav (50m fri og 400m fri).

Jentelaget vårt på lørdag med Cornelia, Suna, Kristina og Nora kom på sjetteplass i 4x50m medley. Kun 3 klubber (Namsos, TSLK og Vestbyen) var bedre enn oss på stafetten. Godt gjort!

Guttelaget svømte også godt, men ble dessverre disket av en eller annen grunn. Det tar vi igjen neste gang! Det gjorde vi forresten allerede i samme stevne på søndag, da Olav, Skage, Morten og Sander knuste den gamle klubbrekorden på 4x50m fri, og svømte inn til ny klubbrekord på 2.14,06. Med 14 lag til start ble det 7.-plass på våre gutter. Bravo!

Stafettlaget på 4×50 m fri

Dette var siste stevnet i år, og vi fikk ei fin avrunding av sesongen!

Share this post