Svømming for alle

2108903994744937638

Lilleputten og Trondheimsmedleyen

Deltakere på Lilleputten                                   Jentestafettlaget, Trondheimsmedleyen

Denne helga var det svømmestevner i Husebybadet, vår egen hjemmearena. Vestbyen IL arrangerte rekruttstevnet Lilleputten og det approberte stevnet Trondheimsmedleyen.

Lilleputten ble arrangert først på lørdag. 18 rekrutter fra Kattem SK stilte til start på de fire øvelsene pluss stafett. Vi hadde flest rekrutter av alle klubbene som deltok. Det lover godt for klubbens framtid. Med så mange svømmere kunne vi stille med 4 stafettlag. Både stafettene og de individuelle øvelsene viste at rekruttene våre er i fin utvikling.

Etterpå var det deltakerpremie til alle, til stor glede for stolte svømmere.

Etter rekruttstevnet var det juniorene våre sin tur i Trondheimsmedleyen. Til sammen deltok 13 fra vår klubb. Også juniorene våre viste fin framgang, med 9 førsteplasser, 7 andreplasser og 6 tredjeplasser i stevnet. Det ga til sammen 16 premieplasser i det sterke selskapet. Kristina, Teja, Maksym og Skage sørget for til sammen 6 nye klubbrekorder.

Kraftige forbedringer av klubbrekorder ble det også på 4x50m fri mix og 4x100m for jenter. Mixlagene våre kom på 5. og 7.-plass. Flott av så unge svømmere! Jentelaget vårt fikk være med på innmarsj til finalen, og der kom de på 5.-plass.

Stevnet foregikk i ei hyggelig ramme der idrettsgleden var tydelig hos alle deltakerne. Et ekstra inspirerende innslag i stevnet var deltaker fra Oslo Idrettslag i seniorklassen som demonstrerte svømming på nasjonalt toppnivå i fri, medley og butterfly.

Share this post