Svømming for alle

Kristiansund Open 12

Kristiansund Open

Kristiansund Open 21. – 23. oktober ble en ny opplevelse for svømmerne våre. For første gang var vi på et flerdagersstevne med overnatting! Samtidig var det et storstevne med deltakelse fra  klubber fra Ålesund i sør til Levanger i nord. Vi rakk ikke øvelsene på fredag, men deltok lørdag og søndag.

7 svømmere fra vår klubb deltok i det approberte stevnet: Olav, Skage, Johanne, Cornelia, Suna, Emmelin og Michaela. At vi hadde svømmer med i 2013-klassen, imponerte kristiansunderne.  De la også merke til at våre svømmere svømte godt. Det var jo ikke så mange på Møre som hadde hørt om Kattem ennå.

Alle svømmerne våre oppnådde gode tider og fikk pene plasseringer. Svømmerne våre fikk blant annet 3 førsteplasser (2012- og 2013-utøvere ble ikke rangert), 4 andreplasser og 3 tredjeplasser. Det ble satt 10 nye klubbrekorder (se rekordlista) og mange personlige rekorder. Svømmerne våre fikk se mye god svømming. Vi håper det vil gi mye inspirasjon til treningene framover.

Kristiansund er alltid et fint og hyggelig sted å komme til. I godt vær, i trivelige omgivelser og med god stemning i leiren ble både turen og selve stevnet en minnerik opplevelse.

Share this post