Svømming for alle

Kattem IL Svømming – Trondheims nye svømmeklubb!

Hyggelig stevne i Husebybadet

Vårmønstring 2022 ble et hyggelig stevne for våre svømmere. Det er litt ekstra å delta på stevne i vår egen hjemmearena.

Kattem IL stilte med 10 rekrutter og 6 juniorer (1 sykdomsforfall). Både rekruttene og juniorene perset på de fleste startene, til dels med kraftige forbedringer. Morsomt var det også at stafettlagene våre fungerer så godt.

Vi oppnådde mange fine plasseringer i stevnet, og igjen ble det satt nye klubbrekorder.

Takk til Vestbyen IL, som var arrangør!

KURS- OG TRENINGSFRIE DAGER

  1. mai, 17. mai, Kristi himmelfartsdag (26. mai) og 1. og 2. pinsedag (5. og 6. juni) er det ikke kurs eller trening.

VELLYKKA PÅSKELEIR

Påskeleiren på Støren var svært vellykka. Overnatting var på klasserom i skole som er forbundet med Støren kulturhus, som igjen ligger vegg i vegg med Størenhallen og Støren svømmehall. Måltider ble tilberedt og inntatt på skolekjøkkenet, der det er godt med spiseplasser. Kinoen i kulturhuset ble også benyttet. Det samme gjelder Størenhallen og selvsagt svømmehallen.

12 svømmere var med på leiren, og i løpet av 4 døgn, fra lørdag til onsdag, fikk de være med på 8 treninger, til sammen ca. 12 timer svømmetrening. Dette er første treningsleiren av denne typen i klubbens historie, og det er imponerende at svømmerne klarte å gjennomføre i så fin stil, uten forfall på ei eneste økt! Det var bare glade ansikter å se, og det var tydelig at dette syntes de var gøy.

Svømmerne våre ble enda bedre kjent med hverandre på leiren, og de hadde det morsomt sammen også utenom treningene. Ved avreise var spørsmålet fra en av de yngste guttene: «Hvor lenge er det til neste leir?»

Vi retter en varm takk til flinke trenere og snille og greie voksne som tok på seg ansvaret for barna, og dermed gjorde det mulig å gjennomføre treningsleiren!

TIL MEDLEMMER AV KATTEM IL. ALLIANSE

Styret ønsker velkommen til årsmøte i Kattem IL. Allianse.
Sted: Storstua, klubbhuset Kattem Fotball mandag 31.03.2022 kl. 20:00

Her er litt info>>

FLOTTE RESULTATER I STEVNE!

8 rekrutter og 5 juniorer fra Kattem IL hadde meldt seg på til NTNUI-Rekrutten og NTNUI-Sprinten i Pirbadet 6. mars. Dette var det første stevnet for våre svømmere i år, og for noen det første stevnet overhode. Det var mange svømmere, trenere og publikummere i hallen, og fin stemning. Både rekruttene og juniorene viste at de hadde trent godt, og kom på gode plasseringer.

Her er litt info>>

Fem klubbrekorder i Hommelvika

Skage og Olav representerte klubben vår i juniorstevnet «Høstjakta» i Hommelvik svømmehall i dag, 20.11.21. Begge er blitt rutinerte juniorsvømmere, og gikk respektløst i gang på oppgaven. Dette resulterte i førsteplasser og ellers fine plasseringer på begge to, og det ble satt nye klubbrekorder for guttene i alle øvelsene der de startet. Vi gratulerer svømmerne med resultatene og takker de flinke trenerne våre for innsatsen!

Her er litt info>>

Sommerkurs 2021 – I regi av Kattem IL Svømming og Sommer i Trondheim

Siden sommerkursene i 2020, har vi over doblet deltakelsen. Alle kursplassene ble fylt opp i løpet av ei lita uke, etter det ble markedsført under «Sommer i Trondheim». Dette er et supert tilbud. Det er veldig fint at vi fikk muligheten til å tilby gratis svømmekurs gjennom Sommer i Trondheim.

Her er litt info>>

Nye svømmekurs på Charlottenlund Skole

Til alle kursdeltakere! 🙂
Velkommen til nye svømmekurs på Charlottenlund Skole.
Første kurs er tirsdag 24.11.2020 eller onsdag 25.11.2020

Her er litt info>>

NYE SVØMMEKURS FOR BARN PÅ CHARLOTTENLUND STARTER DENNE MÅNEDEN

🔥🔥🏊‍♂️🏊‍♂️Nye svømmekurs for barn på Charlottenlund starter denne måneden.

👉Tirsdagskursene starter 24. november.
👉Onsdagskursene starter 25. november.

Her er litt info>>

Nye svømmekurs, Byåsen Skole

Til alle kursdeltakere!

Velkommen til nye svømmekurs på Byåsen Skole 🙂 Første kurs er torsdag 05.11.2020 og siste dag er 21.01.2021

Her er litt info>>

Nye svømmekurs, Klæbu

Kjære kursdeltakere!  🙂

Vi ser fram til å starte ny kursrunde i Klæbu J Vi har fått litt lavere respons på kursene våre enn normalt. Så det blir relativt små grupper. Totalt er det 19 påmeldte barn (26.10.20).

Vi har plass til en del flere, så tips gjerne venner og familie. 🙂

Her er litt info>>

Nye svømmekurs og treningsgruppe i Husebybadet

Kjære kursdeltakere! 😊

Vi ser fram til å starte ny kursrunde i Husebybadet. Vi har fått svært god respons på kursene våre og det er kun to ledige plasser (26.10.20)

Treningsgruppe: De som har fullført nivå 4, får anledning til å trene aktivt i treningsgruppe. Vi har 25 barn i treningsgruppene E, D og C.

Her er litt info>>

VIL DU STØTTE SVØMMINGEN I EN VANSKELIG TID?

Kattem IL Svømming er ei nyopprettet svømmeavdeling i rask vekst i idrettslaget Kattem IL.
Vi arrangerer svømmekurs for barn og voksne. Svømmeavdelinga har etablert treningsgrupper for barn og unge som ønsker å fortsette med svømmetrening etter gjennomført kursprogram.
Kattem Svømming har aktivitet i flere basseng i Trondheim. Vi har svømmekurs på Byåsen skole, Charlottenlund skole, Klæbu og Husebybadet.

Vi har aktivitet med  ca. 170 barn på kurs og trening i uka.

Treningsgruppene våre trener 2 dager i uka i Husebybadet.

Husebybadet

 

Share this post