Svømming for alle

Godt stevne etter vellykket treningsleir

Kattems rekruttsvømmere

Den 5 dager lange treningsleiren i påska, sammen med god trening både før og etter, ser ut til å ha gjort svømmerne våre godt. I Stjørdal svømmehall fikk de vist at både teknisk og utholdenhetsmessig har de tatt nye steg.

Vi hadde 9 svømmere med i rekruttstevnet: Sofia, Nora, Adriana, Hedvig, Kaja, Noah, Konrad, Sigrid og Håkon. Våre gutter og jenter svømte med liv og lyst og var gjennomgående i tetgruppa i alle sine heat. Med så mange rekrutter kunne vi stille med to stafettlag, og selv om flere hadde hatt et krevende stevneprogram, ble også stafettetappen gjennomført med full innsats. Dette ser virkelig lovende ut for klubben!

For juniorene våre: Morten, Olav, Skage, Maksym, Sander, Sondre, Johanne, Cornelia, Michaela, Kristina og Emmelin (og foreldre og støttespillere) ble stevnet en morsom, men lang affære. Svømmestevnene i Stjørdal er populære, og det er alltid stor deltakelse. Med mange øvelser, også lange, og med innlagt pause, ble det for noen ganske mange timer i svømmehallen. Godt gjort at det likevel ble oppnådd så gode resultater gjennom hele stevnet!

Svømmerne våre tok ni 1.-plasser, åtte 2.-plasser og fem 3.-plasser. De kom på til sammen 12 premieplasser. Det ble satt til sammen 5 nye klubbrekorder av Cornelia (100m butterfly og 200m rygg), Skage (100m fri og 100m medley) og Maksym (200m bryst). I tillegg kom mange personlige rekorder.

Gratulerer til svømmere og trenere! Takk til Stjørdals-Blink for hyggelig og godt gjennomført stevne!

Share this post