Svømming for alle

ntnui-sprint

Morsomt stevne i Pirbadet

Både rekrutter og juniorer fra Kattem Svømming var med da NTNUI arrangerte NTNUI-sprinten 7. mars. Rekruttene våre deltok med sterk innsats og viste at de hadde trent godt. Fra tribunen ble det også lagt merke til klar svømmeteknisk framgang siden forrige stevne. Med 8 rekrutter med i stevnet kunne vi stille med to stafettlag. Begge lagene våre kjempet i teten i sitt heat.

Trenerne for rekruttene var Ida og Emil.

Juniorene våre, med Ingrid Maria i spissen, markerte seg også fint. Ingrid Maria satte ny klubbrekord med pers på 50 fri (32,83). Dette brakte henne videre til kvartfinale i 50m-cupen, der tida ble 33,08. På 25m fri kom hun på 1.-plass i sin årsklasse og ble nokså overraskende best av alle med tida 14,37!

For Erika og Annabel var det første gang i juniorklassen. Begge taklet utfordringene og oppnådde gode tider på 50m fri. Erika vant sin klasse på 36,91. Dessverre ble det en disk på Erika på 50m butterfly. Ellers ville vi hatt en klubbrekord der også. Den får komme neste gang.

Trenerne for juniorene var Larissa og Øystein.

Med slik sportslig framgang blir det enda morsommere å delta. «Vi må delta på flere stevner!» var den klare beskjeden trenerne mottok fra svømmerne. Vi ønsker lykke til videre!

Share this post