Svømming for alle

Flinke svømmere i flott stevne

9 svømmere fra Kattem IL deltok på rekruttstevnet i Høstjakta, som er et svært populært lokalt svømmestevne i vår region, og som blir arrangert årlig av Malvik IL. Verdal IL, Stjørdals-Blink, Orkanger IF, Malvik IL, Trondhjems SLK og Vestbyen IL var alle representert sammen med våre svømmere.

Svømmerne våre viste god stevnekultur ved å holde seg tett ved treneren. Det gjorde det enkelt for Øystein, som var trener denne gangen, å få svømmerne til start i tur og orden. Kattem IL fikk også muligheten til å hjelpe til med starter i stevnet på kort varsel.

Med såpass mange svømmere i stevnet kunne Kattem IL stille med to stafettlag. Svømmerne viste at de hadde trent bra, og vi hevdet oss godt både i stafettene og i de individuelle øvelsene. De fleste var med i mange øvelser, så ingen rakk å kjede seg. Tvert imot var iveren stor foran hver start. Som vanlig i Hommelvik svømmehall var det god stemning både blant tilskuerne og utøverne. Alle rekruttene svømte i mål til applaus og klappsalver fra publikum. Og det var stolte rekrutter som kunne marsjere fram og motta en flott deltakerpremie etter innsatsen.

Etter stevnet gikk turen for mange innom stevnekafeen, der arrangøren kunne by på mye godt av mat og drikke. Turen hjem gikk fint, med fornøyde barn i baksetet.

 

Share this post